Balanç Assemblea General Extraordinària 2015

AGO2015_1

Hola famílies!

Dijous passat vam celebrar l’Assemblea General Ordinària de socis. Aquest any vam apostar per un nou format, diferent, amb la intenció de fer més participativa l’Assemblea i tenir la possibilitat de que tothom pugués dir la seva.

Desprès de presentar l’estat de comptes de l’AMPA, amb una breu explicació de les activitats fetes per cada Comissió, i la presentació i aprovació per unanimitat del pressupost per a aquest any, vam començar un debat sobre quatre qüestions plantejades per l’AMPA:

AGO2015_3

Inspirat en l’experiència “Cafè del món”, aquest debat es va organitzar en quatre taules on tothom podia participar lliurement. Cadascú dels assistents escollia una taula que trobés interessant i hi participava del debat durant 10 minuts. Passat aquest temps, tots els assistents eren convidats a canviar de taula i debatre sobre alguna altra qüestió. A cada taula hi havia paper i retoladors per anar deixant constància de les idees sorgides. El resultat d’aquesta trobada serà interpretat per totes les Comissions per mirar de quina manera es poden incorporar en els seus projectes

AGO2015_2

Va ser una experiència molt positiva i que ens servirà a tots per reflexionar-hi. Moltes gràcies a tots els que vau participar, i als que no vau poder fer-ho, convidar-vos a que vingueu la propera vegada i digueu la vostra!

A partir d’aquest moment trobareu a l’apartat Documents del nostre blog els següents arixus disponibles per descarregar :

  • Memòria Curs 2014-2015 (+ annexes)
  • Pressupost AMPA Curs 2015-2016

Si teniu qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals habituals :

Salut!

Un pensament sobre “Balanç Assemblea General Extraordinària 2015

Deixa un comentari