Gràcies avis. Imatges de la visita dels avis als ambients d’infantil, i amb el que vam celebrar el Vermut dels Avis

Portes obertes 2016. Presentació de l’AMPA a totes les famílies que ens van visitar durant aquesta jornada.

“Palabras para Julia”, poema de José Agustín Goytisolo enregistrat per pares i amics de l’escola i amb el que els i les mestres es van acomiadar dels alumnes de 6è del curs 2014-2015 durant la Festa del Lola’15. Molt emocionant!!

L’hora del conte, “La caputxeta vermella”. A les sessions de conta-contes organitzades per la comissió de Biblioteca, en Josep i l’Albert (avis d’uns alumnes) amb la complicitat d’alguns pares i mares ens ho van fer passar d’alló més bé.  Gràcies Juani, la dona del Josep, per aquest vídeo tant fantàstic!

Amb motiu de la jornada de portes obertes del 4 de març de 2015 vam preparar aquest vídeo de presentació per les famílies que van venir a visitar l’escola.

En Toni, un col·laborador de l’AMPA, va estar enregistrant imatges durant els tallers de decoració de Nadal de 2014 i durant el matí de les Nadales Swing. El resultat és un vídeo professional molt entranyable i on segur que molts de vosaltres us reconeixereu

Anunci de la Flashmob de la Festa del Lola’15 amb imatges de 2014

Manifest “Construïm una nova escola”. Lectura del manifest el 15 de març de 2014 com a reivindicació dels esforços de tantíssima gent per aconseguir la nova escola

4 pensaments sobre “Vídeos

    1. Hola Albert!
      No tenim una data prevista per penjar-ho. Els voluntaris que van estar enregistrant encara han de buscar el forat per posar-s’hi. De seguida que el tinguem penjat us avisarem.
      Sí podeu gaudir del vídeo “Palabras para Julia”, que es va projectar a la festa i que van dedicar tots/es els/les mestres als nens de 6è que aquest any marxaven de l’escola.
      Gràcies per visitar-nos 😉

Deixa un comentari