SERVEI DE MENJADOR DURANT EL CURS 2014-2015:

Tal i com es va aprovar al Consell Escolar, aquest curs el servei de menjador de l’escola ( tant per els nens d’educació infantil com per els de primària) estarà gestionada per l’empresa Àmbit Escola. Tots els alumnes podran gaudir d’un menú cuinat a la nostra escola.

Per apuntar als vostres fills al servei de menjador caldrà que envieu el més aviat possible la butlleta d’inscripció amb les dades del vostre fill/a i les dades bancàries, ja que aquest curs el pagament serà domiciliat. Aquesta butlleta és la mateixa que la de les activitats extraescolars i podreu marcar els dies que necessitareu aquest servei, ja que els preus també aniran en funció d’aquesta elecció. A continuació us deixem l’accés a la butlleta d’inscripció:

Butlleta inscripció servei menjador

Envieu la butlleta a administracio@ambitescola.cat

CONDICIONS DEL PAGAMENT SERVEI DE MENJADOR

El servei de menjador escolar començarà el primer dia de curs per als alumnes a partir de P4, ja que els alumnes de P3 la primera setmana fan l’adaptació i el seu horari no és el mateix que el de la resta d’alumnes.

El preu anirà en funció del nombre de dies per setmana que es contracti aquest servei per tot el curs 2014-2015.

1 dia setmanal: 6.35€ per menú.

2 dies setmanals: 6.30€ per menú.

3 dies setmanals: 6.25€ per menú.

4 dies setmanals: 6.20€ per menú.

5 dies setmanals: 6.20€ per menú.

Preu menú esporàdic: 7,30€ per menú. El pagament serà en efectiu el mateix dia de 9h a 9:30h al menjador de l’escola.

El pagament es realitzarà mitjançant domiciliació bancària els primers 5 dies de cada mes.

El primer mes es cobrarà la totalitat del rebut i a partir d’aquí, cada mes s’aniran fent les devolucions corresponents a les anul·lacions del mes anterior.

En cas de no poder fer ús del menjador, ja sigui per malaltia o qualsevol causa justificada, cal avisar a l’escola abans de les 10h del matí, presencialment o per telèfon al 665 080 186.

L’anul·lació d’un menú no representarà cap despesa per a l’usuari sempre i quan es faci abans de les 10 del matí del dia anul·lat i estigui dins del límit d’anul·lacions sense cost per curs.

El nombre d’anul·lacions sense cost estarà limitada per curs:

1 dia setmanal: 5 anul·lacions per curs.

2 dies setmanals: 10 anul·lacions per curs.

3 dies setmanals: 15 anul·lacions per curs.

4 dies setmanals: 20 anul·lacions per curs.

5 dies setmanals: 25 anul·lacions per curs.

En cas de sobrepassar el número d’anul·lacions sense cost l’anul·lació d’un menú representarà la devolució del 75% del preu sempre i quan es faci abans de les 10h del matí del dia anul·lat.

 

Menjador Educació Infantil

En breu us farem arribar la normativa interna del menjador.

Si necessiteu contactar amb els responsables del servei de menjador per tal de fer canvis o anul·lacions podeu adreçar-vos a lolaangladamenjador@gmail.com o trucar al telèfon 665 080 186.

A continuació, us adjuntem un parell de guies d’alimentació per a la canalla que us recomanem, on trobareu alguns consell i recomanacions referents a l’alimentació dels nostres fills:

Guia alimentacio 4-6 anys

Guia alimentacio 7-12 anys

I l’enllaç a la Guia d’alimentació saludable a l’etapa escolar publicada per la Generalitat:

http://www.gencat.cat/salut/depsalut/pdf/guialimentacio.pdf

Esperem que siguin del vostre interès.

Deixa un comentari