excursionistes

Hola a tothom!!

Des de l’AMPA ens fa molta il·lusió informar-vos que obrim nova secció: el Grup Excursionista Lola Anglada (GELA).

La idea és fer una sortida a la muntanya cada 2 o 3 mesos, fer una caminada, portar un pícnic i passar-ho bé compartint una estona amb les famílies de l’escola.

Totes les excursions seran aptes per a grans i petits i les explicarem detalladament uns dies abans, així com la data de la sortida.

D’entrada farem excursions/caminades d’un dia, i si més endavant ens animem, ja n’organitzarem alguna de cap de setmana.

No cal apuntar-se enlloc per a venir a l’excursió, n’hi ha prou que us presenteu el dia, al lloc i a l’ hora acordada. De totes maneres, si teniu algun dubte, pregunta o suggerència us podeu adreçar al Marc Prat   (bonustrack1997@yahoo.es)  o a la Mireia Feliu ( feliumireia@gmail.com ).

En cas de pluja, mal temps o qualsevol altra incidència d’última hora que pugui suposar anul·lar la sortida, avisarem penjant una nota a la pàgina web de l’AMPA. Així que si us plau, abans de sortir feu-li una ullada.

També hem creat un grup a facebook. Si vols fer-te seguidor només ho heu demanar fent clic a sobre del logo:

facebook

Al grup de facebook trobareu algunes fotos de les nostres sortides!!

2ª Sortida 8 desembre a la Fageda de la Grevolosa

No hi pot haver una millor manera de demostrar com de bé va anar la 2a sortida del nostre Grup Excursionista a la Fageda de Grevolosa…

1468779_566223376794065_1918264828_n

Agraïr-vos a totes les families la bona predisposició i paciència amb els entrebancs del camí d’anada i sobretot per l’entrega i passió que demostreu en les caminades. Veure criatures de poc més de 2 anys disfrutant de l’excursió fa que tot valgui la pena. Van ser prop de 7km caminats sense cap queixa, entre camins i corriols plens de fulles, abres majestuosos i vistes maravelloses. Ah! I a alguns els hi va quedar pendent fer un àpat al Mas l’Escola dels neorurals !!!

Us hi esperem a la propera!! Bon Nadal!!

2ª Sortida 8 desembre a la Fageda de la Grevolosa

La segona proposta que us fem des del GELA és una passejada entre faigs de més de 40 metres d’alçada i 4 de diàmetre. Una fageda no tan famosa com la d’en Jordà, però amb 300 anys d’història i tan o més encant. La Fageda de la Grevolosa la trobarem just a sobre dels túnels de Bracons que uneixen Vic amb Olot. Arribarem amb cotxe fins l’esmentat eix Vic-Olot i just abans del túnel sortirem en direcció Sant Andreu de la Vola per dirigir-nos cap a la Vall d’en Bas-Olot. A peu de la BV 5224 trobarem l’inici del camí al Molí de Bracons. Aquest serà el nostre punt de partida, un pista ample que passat un 1 km aproximadament abandonarem per agafar un corriol que ens portarà en un lleuger ascens fins a l’inici de la fageda, on esperem disfrutar dels colors que ens ofereix el bosc aquesta època de l’any. La Grevolosa té forma de ferradura amb un rierol a la part central. Nosaltres entrarem per la pota occidental per fer-la sencera. Un cop fet tot el recorregut retornarem al cotxe pel mateix camí que hem fet, un cop recuperades les forces tot havent dinat.

Distància aproximada : 4 km

Temps : 2h 30′

Desnivell acumulat :+175 mts.

Punt de trobada: Polígon Can Ribó, al parking que hi ha a tocar de la N-II

Hora : 10 h

Recomanacions: Segons el temps que faci pot fer força fred, portar calçat adequat i roba d’abric.

1a Sortida: 19 d’octubre al Castell de Montclús

Per començar us proposem una caminada molt fàcil el dia 19 d’octubre al Castell de Montclús, situat al peu del Montseny. Us adjuntem la fitxa de l’excursió:

C.Montclús

El  lloc de trobada serà a Badalona, al pàrquing de Can Ribó, al polígon on hi ha les discoteques. A les 10h del matí.

Us hi esperem a tots!!!

Salut i cames!!!!

Petits aclariments:
– Si voleu porteu una tovallola per secar els peus. Per creuar el riu potser caldrà sucar-los a l’aigua.
– A dalt del Castell podrem dinar-hi, per això us deiem de fer un picnic. Porteu el que us sembli millor ( entrepà o carmanyola ).
– Alguns voleu anar a la trobada gegantera que es fa a la rambla. Per tant intentarem fer horari infantil de dinar i així donar temps a qui vulgui tornar a bdn a primera hora de la tarda.

3 pensaments sobre “Grup Excursionista Lola Anglada

  1. A nosaltres ens hauria fet il·lusió poder venir però estem en la organització de la II Fira de Gegants i Capgrossos de Badalona.
    Que us vagi molt bé!
    A la propera no hi faltarem

Deixa un comentari