imagen-011

La nostra escola, fruit de participar en festes tradicionals de la ciutat, té una colla gegantera que es va engegar arran de la celebració dels 75 anys de l’escola cap el 2005, quan es va presentar una comparsa de 4 capgrossos comprats especialment per a l’acte.

Un any després va començar el projecte de realització d’uns gegants per a l’escola. Entre el 2006 i 2007 es va estar realitzant El Més Petit amb l’assessorament dels Geganters de Badalona, i en especial de Lourdes Cartró. Finalment, el 7 de maig de 2007, i dins dels actes del Badagegants, es va presentar El Més Petit de Tots.

La cosa no acaba aquí, i és que el curs següent (2007-08), alumnes i mestres es posen mans a l’obra per tal de construir-li una parella al gegantet. Així naixeria la Margarideta que, juntament amb un parell de capgrossos més, es va estrenar durant la Cercavila Petita, celebrada el 3 de maig de 2008.

El Més Petit de Tots ens ve a representar un dels emblemes més característics de la postguerra de la dibuixant Lola Anglada. Aquest curiós personatge sorgeix de quan la Catalunya democràtica, que estava en contra del feixisme, volia tenir una mascota pròpia. D’aquesta manera, va ser com l’escultor Antoni Paredes va crear una estatueta en forma de nen que representava un petit milicià i que duia una gorra frígida. Posteriorment, van encarregar a Lola Anglada un llibre, amb el text i il·lustracions, que va donar vida a El Més Petit de Tots (aquest nom sorgeix de la lletra de la popular cançó “Els Tres Tambors”, i que a la vegada reivindicava els drets de Catalunya)

Pel que fa la Margarideta, aquesta ens dóna a conèixer una altra de les obres de Lola Anglada. L’any 1928 l’autora presenta un llibre, de títol homònim al de la protagonista (Margarida), on una nena, de no més de 10 anys i contemporània de principis del segle XX, viu una sèrie d’aventures i curiositats durant les quatre estacions de l’any. Durant aquest “petit” trajecte li fa companyia una nina de nom Hortènsia.

Aquesta parelleta de gegantons, juntament amb els seus capgrossos , tenen un ball i una música pròpia. Es tracta de El més petit de tots, on la comparsa ofereix un ball on els capgrossos hi tenen força protagonisme. A més, durant les Festes de Maig de 2009 estrenen una nova coreografia amb la peça musical del ball de Sant Ferriol.

Sin título

A banda dels dos gegantons  l’escola també compta amb quatre capgrossos, que són

  • La Mariona: tota presumida amb el seu vestit Blau.
  • En Barretina: un noiet ben eixerit i belluguet.
  • En Pitus: que com a bon drac sempre que pot fa alguna flamarada
  • I en Dimoniet: petitet però molt entremaliat. Vigileu no us faci alguna malifeta!

En els darrers anys també hem construït dos cap-grossos cavalls que acompanyen als gegants i als altres capgrossos ballant la dansa “ La tarantel.la “ .

Si voleu formar part de la nostra colla ja ho sabeu, només cal que envieu un missatge al correu:  geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com . Animeu-vos! us ho passareu molt bé!

A la nostra Gegantona la possem ben guapa!

Hola famílies!

Aquests dies dues mares de l’escola, la Núria i la Raquel, amb l’ajuda d’alguns nens i nenes han estat mimant i cuidant a la nostra gegantona, la Margarida. Ja feia un temps que el cap de la geganta s’havia enfonsat una mica i li ha calgut una mica de cola, paper maixé, i molt de carinyo per a deixar-la llesta per a la inauguració de la nova escola, que de ben segur ella també voldrà celebrar i estar ben maca per a aquell dia…esperem que aquest dia arribi ben aviat!!!…a veure si els Reis ens porten l’escola nova, aquest cop de veritat!!

Us deixem algunes imatges d’aquest taller de restauració de gegantons, fet, us ho puc garantir, amb tot l’amor del món…i es que ens estimem molt als nostres gegantons, oi?

IMG-20131205-WA0010 (2)
Per poder treballar bé, li vam treure la roba i el cabell, perquè no es taquin
IMG-20131205-WA0005
Si entre tots col·laborem segur que quedarà més bé!
IMG-20131205-WA0021
Ara si!, Amb el cap ben recte!
IMG-20131205-WA0011
La Núria ha aprofitat per a pentinar-la de nou
IMG-20131205-WA0013
I el resultat final!
La colla a la 2a Fira de Gegants i Capgrossos de Badalona

inicifira13Hola a tothom,

Un any més, la nostra Colla de gegantons participarà a la 2a Fira de Gegants i Capgrossos de Badalona que es celebrarà dissabte dia 19 d’octubre. Aquesta diada gegantera es farà a la Rambla (als voltants de l’estàtua de Roca i Pi) i durarà tot el dia (de 10.00 a 19.00 hores).

La Fira va néixer amb la intenció de promoure el món geganter, la cultura catalana i d’incentivar la participació ciutadana a les festes de Badalona. D’altra banda, és també l’oportunitat de poder fer una trobada de gegants a nivell de la ciutat per tal que tots aquells que s’acostin a la Rambla puguin conèixer les figures festives de la nostra vila. Aquest acte ha estat organitzat per les colles de gegants i capgrossos de Badalona, de manera que entre tots hem aconseguit omplir d’actes i activitats tot un dia perquè tant els més menuts com els més grans puguin gaudir-ho al màxim.

Com serà?

Tot plegat començarà amb un breu acte inaugural i, de seguida, tothom qui ho vulgui podrà participar als ‘Tallers de Capgrossos i Gegants’, on s’ensenyarà com enfaixar-se, com portar gegants o com fer-se un capgròs per participar a la ballada conjunta que es farà cap a la una de la tarda. Al migdia serà l’hora del conte, el moment perquè la canalla descobreixi d’una manera diferent els gegants de Badalona i d’arreu del país. A les 12.30 hores hi haurà una mostra de balls de capgrossos i al final d’aquest acte serà el moment en el que es convidarà a ballar a tots els qui hagin construït el seu propi capgròs durant els tallers del matí.

Després de dinar serà el torn dels músics de les colles que tocaran diverses peces per amenitzar un inici de tarda ben mogut, i és que la segona meitat de la jornada anirà dedicada als gegants. De 17.00 a 18.00 hores hi haurà una activitat que porta el nom de ‘Entra al
món geganter’, on s’explicarà el procés de construcció d’un gegant, els detalls i curiositats més interessants d’aquestes majestuoses figures, així com la història i els personatges que representen. A partir de les 18h tindrà lloc la mostra de balls de gegants, on els nostres gegantons ballaran, portats per nens i nenes de la nostra escola. La diada es clourà amb el ‘Valset de Badalona’, un ball que serà dansat pels més de vint gegants que assistiran a la Fira 2013.

Al llarg de tot el dia també hi haurà l’exposició de gegants i capgrossos a la Rambla, on tothom qui ho vulgui podrà fer fotografies i podrà veure de ben a prop des dels gegantons més petits fins als gegants més alts. A més hi haurà diverses paradetes de les entitats que donaran informació sobre el món geganter. La música ambient durant la jornada tampoc faltarà.

Serà una diada per deixar-se endur per la majestuositat dels gegants i pel so de les gralles, un dia per gaudir, com mai, d’aquest bocí de la cultura catalana.

Més informació a: www.gegantsbadalona.org

Les Festes de maig ja són aquí!!

Hola a tothom,

Com cada any, la nostra Colla de geganters ha estat convidada a participar en diferents actes de cultura tradicional de la nostra ciutat. No cal dir que tothom està convidat a seguir i animar als nostres gegantons i capgrossos en aquests actes!!, a més dels nens i nenes de la Colla, els nostres gegantons i el Drac del Lola Anglada necessiten el recolzament dels nens i nenes de l’escola per gaudir plenament de la cercavila i els balls, així que COMPTEM AMB VOSALTRES!! NO HI FALTEU!!

A partir de dijous dia 2 de maig podreu visitar els Gegants i capgrossos que participaran a les fetes a la sala d’exposicions del Refugi ( a la Plaça de la Vila), on descansaran els nostres gegantons durant les Festes de Maig.

A continuació us detallem la participació de la nostra Colla a les Festes de Maig:

dissabte 4 de maig al matí a la Cercavila petita:

11:30 Formació de la Cercavila a la Rambla a partir de l’Hotel Miramar
12:00 Inici de la Cercavila: C. Prim, Canonge Baranera, Mar i Plaça de la Vila
12:30 Arribada a la Plaça de la Vila i ball de cada colla ( ballarem el Ball de Sant Ferriol)
13:00 Grup animació i ball a càrrec d’en Roger Canals i Cia. ens oferirà el seu Rebuuuumbor, un espectacle explosiu d’animació musical que farà festa grossa.

dissabte dia 4 de maig a la tarda al Badagegants:

17:00 Plantada plaça de la Vila amb gegants i capgrossos.
17:45 Mostra de músiques a càrrec dels grallers de les colles.
18:30 Arrenca la Cercavila: pels carrers de Mar, Pietat, passatge Maignon, avinguda de Martí Pujol i carrer dels Arbres fins a la plaça de la Plana.

19:15  XVII Mostra de balls ( nosaltres ballem el més petit de tots)
20:30 Renaixement Gegant: Ballada de tots els Gegants participants

Us deixem algunes imatges del Badagegants 2013:

IMG_7553

IMG_7552

2013-05-04 19.37.43

badagegants2

dissabte dia 18 de maig a la tarda al correfoc infantil:

17:30 Plantada de totes les bèsties i cuques que hi participen. Nosaltres participem amb el Drac del Lola Anglada!, així que necessitem a molts nens i nenes de l’escola que el vulguin omplir i que participin al recorregut que Badalona Bèsties de Foc han preparat.

18:00 Inici del recorregut. Nosaltres participem al recorregut de pols:  Carrers de Francesc Layret, Carme, Caritat, Mercè, Sant Pere, Sant Pau i la Rambla.

Esperem que ens vingueu a veure i que animeu a la nostra canalla. I si voleu pertanyer a la Colla, podeu enviar un correu a geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com i us direm què heu de fer.

Us deixem aquí l’enllaç a l’agenda de les Festes de Maig 2013

http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=49970&rendition=web

Ens veiem a les festes de maig!!

Colla de gegants El més petit de tots

La Colla el més petit de tots a la XV Trobada de colles de gegnats d’escola de Catalunya

IMG-20130421-WA0001

Cabrils va viure el diumenge dia 21 la XVª Trobada de Gegants d’Escola en un dia magnífic i en un gran ambient geganter. Les Escoles l’Olivera i Mas Maria, amfitriones de la Trobada, es van omplir amb més de 2000 persones vingudes d’arreu de Catalunya, que formaven part de les 45 colles que vam participar a la trobada, el nombre més elevat de colles d’escola que mai s’havien reunit en una Trobada d’aquestes característiques.

Després de l’esmorzar geganter, grans i petits vam poder gaudir de les diferents activitats que tenien preparades: des de tobogans, jocs inflables, tallers culturals i esportius fins als espectaculars trucs de màgia del mag local Adan Xou. I com a colofó, l’actuació d’un grup molt jove però amb molt a dir: els Laietans. Aquest quartet de gralla i percussió va fer ballar a tothom amb les seves reinterpretacions de temes musicals de totes les èpoques, finalitzant amb el seu darrer hit grallamstyle.

Ens ho vam passat super bé!

Coll de gegants El més petit de tots.

 
El Ball de Sant Ferriol a la I Fira de gegants i capgrossos de Badalona

Dissabte dia 6 d’octubre a les 18.30h la nostra Colla va ballar a la Plaça de la Vila el Ball de Sant Ferriol. Enhorabona a tots els nens i nenes que van participar, als petits nous membres que es van estrenar, que ho van fer mooooolt bé!, i a l’organització d’aquest acte, a la Colla de Gegants de Badalona, que amb tanta il·lusió i afecte ens van acollir en aquest dia tant especial. Esperem que l’any que ve es pugui repetir!

La Colla de l’escola a la I Fira de Gegants i Capgrossos de Badalona

Hola a tothom,

Els nostres gegantons i capgrossos participaran aquest dissabte dia 6 d’octubre a la I Fira de Gegants i Capgrossos que ha organitzat la Colla de Gegants de Badalona. Hi haurà un munt d’actes durant tot el dia:

tallers per a pares i nens, un cercavila, balls, xerrades…

Nosaltres hi participarem al matí a la cercavila. Si voleu venir a acompanyar als vostres gegants i capgrossos, us hi esperem a la Plaça de la Vila a les 12h.

A la tarda, hi haurà mostres de balls a les 18.15h, on ballarem el ball de Sant Ferriol i el Valset.

Veniu a veure a El més petit de tots i a la Margarideta, i als nostres capgrossos Mariona, Pitus, Barretina i Dimoniet!

Us hi esperem!

El Drac de la Teulada al Cercabèsties 2012
Benvolguts pares,
Aquest dissabte, el Drac de la nostra escola participarà un any més al Cercabèstia 2012!.
Es tracta de la cercavila que Badalona Bèsties de foc organitza per celebrar les Festes de maig i serà dissabte dia 12 a les 17.30h. El nostre Drac de la Teulada necessita que hi hagi molts caparrons per lluir-se, per això la Colla de geganters us convida a participar-hi!!. Els més porucs no heu de patir pel foc i els petards ja que nosaltres formem part de les colles de pols, per tant farem un recorregut diferent de les colles de foc.
Aquest serà el recorregut:- C. Francesc Layret, Carme, Caritat, Mercè, Sant Pere i Sant Pau per arribar a la Rambla. Durant el recorregut hi haurà confeti i altres sorpreses…al arribar a la Rambla es farà un fi de festa amb un espectacle infantil i es repartiran les boníssimes piruletes de Drac!

 I pels qui vulgueu gaudir de tots els actes preparats per aquest dissabte al matí:

a partir de les 11h: a la Plaça de la Vila es farà la Plantada de Bestiari, on podreu veure d’aprop tots els Dracs i Dragolins que a la tarda participaran en el Cercabèstia…el nostre Drac també hi serà!

 i a les 11.30: COMENÇA L’ACTIVITAT ON SÓN ELS DRAGOLINS?   BÈSTIES DE FOC ORGANITZA UN JOC DE PISTES PER LA CANALLA QUE HI PARTICIPA. ES TRACTA DE TROBAR ELS DRAGOLINS  QUE EL SENYOR TORNEMI HA SEGRESTAT.

Veniu a gaudir de les festes amb la Colla de l’escola acompanyant al nostre Drac de la Teulada!

Us hi esperem a tots a les 17h a la Plaça de la Vila per poder omplir el nostre Drac!!

Fins dissabte!

La Colla de Geganters de l’escola a les Festes de Maig 2012

Hola a tots!

Un any més ja tenim aquí les FESTES DE MAIG!!! i la nostra Colla tornarà a participar als actes tradicionals de la nostra ciutat. No cal dir que tothom està convidat a seguir i animar als nostres gegantons i capgrossos en aquests actes!!, a més dels nens i nenes de la Colla, els nostres gegantons necessiten el recolzament dels nens i nenes de l’escola per gaudir plenament de la cercavila i els balls, així que COMPTEM AMB VOSALTRES!! NO HI FALTEU!!

A continuació us detallem la participació de la nostra Colla a les Festes de Maig:

dissabte 5 de maig al matí a la Cercavila petita:

11:00 Formació de la Cercavila a la Rambla a partir de l’Hotel Miramar
11:30 Inici de la Cercavila: C. Prim, Canonge Baranera, Mar i Plaça de la Vila
12:00 Arribada a la Plaça de la Vila i ball de cada colla ( ballarem el Ball de Sant Ferriol)
12:30 Grup animació i ball a càrrec de Jaume Barri amb el seu espectacle Animació per a la mainada…i més grandets

dissabte dia 5 de maig a la tarda al Badagegants:

17h Plantada plaça de la Vila amb gegants i capgrossos.
17:45 Mostra de músiques a càrrec dels grallers de les colles.
18:30 Arrenca la Cercavila  Mar, Pietat, creuem Riera, Plana.
19:15  Mostra de balls ( nosaltres ballem el més petit de tots)
20:30 Renaixement Gegant: Ballada de tots els Gegants participants

Esperem que ens vingueu a veure i que animeu a la nostra canalla. I si voleu pertanyer a la Colla, podeu enviar un correu a geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com i us direm què heu de fer.

I per qui encara no conegui als nostres amics gegantons i capgrossos aquí us els presentem:

Els nostres gegantons la Margarideta i El més petit de tots

En Barretina

La Mariona
En Dimoniet
El Drac Pitus

Hi havia una vegada…

Hola a tots els seguidors dels gegantons i capgrossos de la nostra escola!. La Mar , membre de la Colla i alumna de 6è de la nostra escola ha escrit un bonic conte on El més petit de tots, la Margarida, en Pitus, la Mariona i el Dimoniet són els protagonistes!. Voleu llegir-lo?. Us deixem l’enllaç al blog de 6è:

http://blocs.xtec.cat/6elolabadalona/2012/04/26/gegants-i-capgrossos/

Molt bonic Mar!

I si algú més vol enviar-nos algun poema, escrit o dibuix dels protagonistes d’aquest conte, ho podeu enviar a geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com i ho penjarem també al nostre blog.

Visca la Colla del més petit de tots!

Sortida de la Colla a la rua de Carnestoltes 2012

Hola Colla!

El passat dissabte la nostra Colla va ser convidada a la rua de carnestoltes alternativa que La Farandula de Badalona va organitzar pels carrers del centre de la nostra ciutat. Algunes famílies de la nostra Colla i altres de la nostra escola van voler participar a aquesta animada Rua on no van faltar els nostres capgrossos i, per primer cop, la nova màscara de carnestoltes que l’escola ha presentat aquests dies i que realment fa molta patxoca i a tothom va dixar bocabadats…mireu què bonica i elegant que es veu!…ben digna d’una Rua de Carnaval!!

Aquesta rua també va ser l’estrena per alguns dels nous petits membres de la Colla. Mireu que macos i que contents amb la seva màscara daurada!!

La Rua va acabar a la Plaça de la Vila. Les pastisseries i felques del Centre van participar donant berenar gratuït per a la canalla i Can Bertran va obsequiar als participants amb xocolata desfeta ben calentona…ummm…gràcies a tots els participants, als comerciants del centre i als organitzadors de la Rua. Vam passar una tarda molt divertida!

Més imatges de la Rua a l’àlbum de picassa:

https://picasaweb.google.com/107188257822163999129/RuaCarnestols2012#

Si teniu més fotos d’aquesta sortida les opdeu enviar a l’adreça de correu geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com

Fins la propera sortida Colla!!

Traspàs d’en Tasi i la Mariona a l’escola Progrès

Hola a tots,

Imatges del traspàs dels gegantons a la festa del 80 aniversari de la nostra escola

Doncs si, ja ha arribat el moment de dir adéu als nostres convidats d’honor, en Tasi i la Mariona!…

El dia 11 de novembre l’ escola Progrés dóna la benvinguda als gegants Tasi  i Mariona i com que l’ escola Lola Anglada ha estat la darrera de tenir en custòdia els gegantons, ha estat convidada a l’acte.
En representació de la nostra escola hi assitiran part de l’equip directiu, 4 alumnes de 6è de la promoció 20010-2011 que varen participar activament en el projecte i 4 alumnes del 6è actual que a més formen part de la Colla de geganters “El més petit de tots”.
Durant l’acte, es farà entrega a la Mariona d’ una cinta en la que s’hi farà constar el nom de l’escola i el curs durant el qual, en va ser responsable dels gegants, tal i com ho va fer en el seu moment l’ Escola Joan Coret.
Està previst que els nostres gegants i caps grossos ballin El més petit de tots.
 Per concloure l’acte totes 3 parelles de gegants executaran La Gironella, una coreografia muntada per l’antiga cap de colla pensada per ballar amb 6 gegants i que ja es va estrenar en el 80è aniversari de l’escola.
La música anirà a càrrec dels Grallers de la Colla de Genganters de Badalona, entitat que ha tingut un pes molt important en la promoció del món geganter a les escoles amb el Projecte del Tasi i la Mariona.
Malgrat l ‘ esdeveniment tindrà un caràcter privat, i es farà en horari escolar, sempre és bo saber les activitats en les que  participa l’ escola i en especial els alumnes, tan els antics com els actuals i a més cal recordar que, malgrat ja hem pogut gaudir de les reproduccions del Tasi i la Mariona i dels seus balls, una futura promoció de 6è sempre podrà tornar a participar d’aquest projecte.
 Qui no ens diu que en un futur no gaire llunyà podrem veure ballar a l’ escola nova els nostres estimats gegantons amb el Tasi i la Mariona?
Molta salut per l’Escola Lola Anglada, per  la Colla de Geganters el Més petit de tots i l’ enhorabona a l’ escola Progrés!

 La Colla a les Festes de Maig 2011

Benvolgudes famílies,

Ja s’apropen les Festes de maig i us volem convidar a tots a que acompanyeu a la nostra Colla de Gegantons a totes les actuacions a les que hem estat convidats. A més aquest anys seran unes festes especials per a la nostra escola, ja que, com sabeu, els alumnes de 6è seran els encarregats de portar al Tasi i la Mariona a les diferensts cercaviles a les que hi participem.

També us volem informar que durant totes les Festes, els nostres gegantons i el nostre Drac estaran exposats a la Sala d’Exposicions de El Refugi, a la Plaça de la Vila des del dia 5  fins el 29 de maig. Els horaris de visita seran de dilluns a dissabtes de 17 a 20h i els diumenges d’11 a 14h.

Programació:

Dissabte 7 de maig:

CERCAVILA PETITA
11:30  Plantada a la Rambla alçada hotel Miramar.  Els nostres gegants  seran  els primers de la cercavila rera Tasi i MAriona
12:00 Inici de la Cercavila: Carrer Prim, Canonge Baranera, Mar, Ajuntament on cada escola ballarà, nosaltres farem el SANT FERRIOL
13:00 Final de festa a la plaça de la Vila amb la Tresca i la VErdesca.
BADAGEGANTS:
17:00 Plantada a la Plaça de la Vila
17:30 Mostra de músiques.
18:15  Cercavila
19h Ballada, nosaltres farem El més petit de tots.
20:30 Fi

Dissabte 14

MATÍ:

11h: exposició a la Plaça de la Vila dels Dracs i cuques de Badalona, i en nostre Drac de la teulada també hi serà!
11.30h: Joc de pistes: On són els Dragolins?. Ajudeu a recuperar els Dragolins que el Sr. Tornemi el pastisser ha segrestat.

TARDA:

A les 17.30h inici del Correfoc Infantil. El nostre Drac participarà a la Cercavila de Pols, per tant, no patiu pel foc, que el veurem, però de lluny… Necessitem que vingueu a donar vida al nostre Drac!!…Necessitem molts nens i nenes que vulguin acompanyar al Drac del Lola Anglada per aquesta cercavila tant animada. Si voleu participar, podeu venir a partir de les 17h a la Plaça de la Vila. Allà us hi esperem!!!

Diumenge  15  de maig a les 18h : Queda ajornat el traspàs del Tasi i la Mariona a la propera  escola  candidata al Faldilles en l’ aire.

Veniu tots a acompanyar el nostre Drac de la teulada i els nostres Gegantons i capgrossos!!. Veniu amb la Colla, fem Colla!!

 
La Colla a la Festa Medieval de Badalona

Un any més, la nostra Colla ha estat convidada a la Festa Medieval. Dissabte dia 9 d’abril participarem amb el nostre Drac a la cercavila que es farà des del Passeig Marítim, a l’alçada de Roca i Pi, fins a la Masia de Can Canyadó, on els nostres gegantons ens esperaran per fer el ball de la Gironella, acompanyats de 4 dels nostres capgrossos cap allà les 12h

Tots els nens que vulguin participar a la cercavila, poden apropar-se al Passeig marítim a partir de les 10.30h que és l’hora a la que començarà una representació teatral del desembarcament pirata a la platja de Badalona. La cercavila s’iniciarà a les 11h i el seu recorregut serà Passeig Marítim, Riera de Can Canyadó, C. Eduad Marquina, C. Pompeu Fabra, fins la Masia de Can Canyadó.

Veniu a acompanyar al nostre Drac!…potser veurem pirates…!!!

Us adjuntem el díptic de la Festa Medieval:

Díptip Festa Medieval

Vine a la Colla!, fem Colla!

Imatges de la Colla a la Festa Medieval:

https://picasaweb.google.com/lolaanglada.ampa/LaCollaGeganteraALaFestaMedieval2011#

Us convidem a tots a les sortides a les que està convidada la nostra Colla aquest curs. Veniu amb la Colla!, fem Colla!

Benvolgudes famílies,
A continuació trobareu un recull de les sortides a les que la nostra Colla de gegantons El més petit de tots, ha estat convidada aquest curs. I si voleu apuntar-vos a la Colla, envieu-nos un correu a geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com. La Núria, la Cap de Colla us dirà què heu de fer per apuntar-vos-hi. Animeu-vos!!.
5 de març dissabte tarda:  Cercavila de carnestoltes a Badalona: El programa per a a aquest dia serà:

16h a l’Escola Progrés on hi estan convocades totes les colles participants

16.30h: Bateig del nou gegantó de l’Escola Progrés. Tots el gegants participants en seran els padrins

17h.: arrencada de la cercavila des de l’escola Progrés fins a la Rambla seguint la via del tren

17.30h: arrenca la segona cercavila fins a la Plaça de la Vila, acompanyats d’un grup d’animació

18h: comença l’espectacle a la Plaça de la Vila, on hi haurà un grup de música

9 d’ abril dissabte matí:  Cercavila Festa Medieval amb ballada final

7 de maig matí : Cercavila Petita de les Festes de Maig

7 de maig Tarda:  Badagegants de les Festes de Maig

15  de maig : Faldilles en l’ aire i Traspàs del Tasi i la Mariona a la propera  escola  candidata.

Volem aprofitar per a felicitar als nostres nens i nenes portadors dels Gegantons per la seva participació a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona. La nostra Colla hi va participar a la Cercavila de Gegantons amb el Tasi i la Mariona, gegantons de Badalona que aquest curs la nostra escola té en custòdia,  i ho van fer super bé!. Enhorabona nens!
Aquí us deixem algunes imatges d’aquesta sortida. Visca la nostra Colla!

 

 

Anem amb compte!…La Mariona és una Dama molt delicada!

Foto oficial!

Ens preparem per la Cercavila

La faixa és molt important per a subjectar l’esquena

A aquesta cercavila ens van acompanyar els grallers de la Colla de Geganters de Badalona, tot un honor!!. Moltes gràcies!!

Ball final amb la Geganta Santa Eulàlia fent d’anfitriona.

Participació de la nostra Colla als actes del 80 aniversari de la nostra escola

Aquest curs CEIP Lola Anglada serà l’escola de Badalona que tindrà en custòdia les reproduccions dels gegants centenaris Anastasi i Maria de la nostra ciutat.
Són el Tasi i la Mariona;  i el CEIP Joan Coret, portador fins ara d’aquests gegantons, ens els traspassaran el proper dia 12 com a “regal d’aniversari”.
El projecte Tasi i Mariona està destinat a totes aquelles escoles de Badalona que per un motiu o altra volen treballar amb els seus alumnes de 6è la cultura popular i el món geganter.
La iniciativa surt des de  diferents punts:  la colla de Geganters de Badalona,  departament de cultura i en acabat d’el departament d’educació de la nostra ciutat.

Aquest curs serà la nostra promoció de 6è 2010-2011 l’encarregada de realitzar el projecte educatiu que inclou activitats tan diverses com visitar el local de la Colla de Geganters de Badalona,  com aprendre a enfaixar,  com carregar i ballar un gegant,  reconèixer els gegants centenaris……  Malgrat que a nivell acadèmic els alumnes no ho començaran a treballar fins el mes de gener i ja per preparar-se per les festes de maig,  l’escola ja disposarà del Tasi i la Mariona per poder cel·lebrar el 80è aniversari. I és que no podem oblidar que l’escola ja té gegants i colla de geganters. El més petit de tots, la Margarideta juntament amb els capgrossos també estaran presents en la rebuda del Tasi i la Mariona i precisament els alumnes de 6è que ja formen part de la colla des dels seus inicis, seran els encarregats de fer-los ballar.

Així doncs el proper dia 12 no només celebrem un aniversari amb tota la família Lola Anglada (mestres, alumnes, personal no docent, ex-alumnes, mames, iaies , papes, avis…..)
sinó que rebem a uns convidats molt especials que ens acompanyaran durant tot el curs fins que, durant les properes festes de maig, els farem entrega a una altra escola de Badalona que de, ben segur els rebrà amb tanta il·lusió com nosaltres.

A nivell d’escola estem treballant plegats: direcció, tutoria de 6è i Geganters el més petit de tots perquè tots els alumnes de 6è i les seves famílies puguin participar molt activament en el projecte ( que vull recordar arrencarà a partir del gener vinent) i que el fet de ser portadors del Tasi i la Mariona sigui un motiu d’orgull per a tots.

Com a cap de colla de “El més petit de tots” us convido a seguir a TOOOOTS els gegants, tan dins com fora de l’escola.

Una abraçada i fins el proper divendres 12 de novembre.

Ah! I feliç aniversari!!!!

Núria Silvestre

Cap de Colla

Actuacions de la nostra Colla a les Festes de maig 2010

Benvolgudes famílies, a continuació us presentem un petit resum de totes les actuacions on ha estat convidada la nostra Colla de geganters El més petit de tots dins de les Festes de Maig de la nostra ciutat. No cal dir que TOTHOM està convidat a acompanyar a la nostra Colla a tots els actes . Esperem que vingueu a veure’ns!

8 de maig a les 12h Inici de la cercavila Petita: Els Gegants i capgrossos de totes les escoles de Badalona estan convidats a aquesta cercavila que començarà a la Rambla i acabarà a la Plaça de la Vila, passant pel carrer de Mar. Un cop a la Plaça de la Vila, totes les Colles faran un ball de presentació.

El mateix dissabte dia 8 de maig a les 18h començarà la passejada desde la Plaça de la Vila fins a la Plaça de la Plana ( recorregut carrer de Mar- carrer Pietat-carrer dels arbres) on participarem al Badagegants. De 19 a 20h Ballada de les 22 parelles de Gegants participants i on el nostres Gegantons El més petit de tots i la Margarideta ballaran també. Hi heu de ser per animar als nostres portadors!!..us recordem que són nens de la nostra escola i que ho fan molt bé!!

11 de maig Passada de Sant Anastasi: Sortida de la Cercavila des del carrer Sant Anastasi a les 18.30h aproximadament. El recorregut passarà pels carrers Francesc Layret , Sant Miquel, Canonge Baranera, la Mercè, Francesc Layret de nou, Carrer del temple i final a l’esglèsia de Santa Maria.

14 de maig Correfoc infantil: encara no tenim horaris i recorregut d’aquest esdeveniment. Consulteu el nostre blog. Us anirem informant!

Bones festes de maig!!

Us adjuntem el programa de les Festes. Per cert, hi surt una foto de la nostra Colla!!!…a veure si ens trobeu…

http://www.badalona.cat/docroot/aj-badalona/includes/noticies/fitxers/entrada19190/fitxer28/Festes_de_Maig_2010_PROGRAMA.pdf

Dia 23 d’abril: Sortida a l’escola Progrés

Hola Colla!

L’escola Progrés està d’aniversari :  fa 10 anys i ho vol cel·lebrar tot estrenant una geganta, i ens han convidat  a la seva Festa.  El programa de la trobada és:

17h     Plantada de gegants i caps grossos  a la paret de l’Anís del Mono, cantó platja.
17h     A la mateixa hora està previst que surti de l’escola Progrés una cercavila que s’aturarà davant del pont del petroli on la Geganta nova els esperará.
17:15  Destapada de la geganta amb petards, i música que em sembla que posaran grallers dels de Badalona.
17:30  Arrencarà la Cercavila: pas a nivell- Indústria- Escola Progrés.
18h     Arribada a l’escola Progrés, entrada i presentació  de les colles.
18:15  Es fa una entrega de llibres i roses entre la Nova geganta i les colles convidades. Ball conjunt
18:45  S’escull el nom de la geganta.
19:00  Es fa saber el nom de la Geganta i final de festa.
La Núria, Cap de Colla,  es posarà en contacte amb les famílies membres de la Colla o per correu electrònic o per telèfon, per confirmar la vostra assistència.
Ens veiem divendres!!
Mar Alonso
Membre de la Colla El més petit de tots
La Colla també al facebook!!

Hola Colla!!

Hem obert un grup al Facebook!. Es diu “Colla gegantera El més petit de tots”. Volem aprofitar aquesta eina tant divertida i senzilla per estar en contacte entre nosaltres, penjar fotos, videos, comunicar o proposar esdeveniments o trobades, etc. L’enllaç a facebook és:

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=109990662368918

Us hi esperem!!

Dissabte 20 de març a les 17h farem tambors per a la Colla!

Hola Colla!!

Aquest dissabte organitzarem un taller de construcció de tambors a l’escola. Un dels pares de la Colla, en Miquel, n’ha fet un amb material reciclat que ha quedat molt bé!. Aquest dissabte intentarem fer-ne més i així poder organitzar un grup de percusió que acompanyi a la Colla a les seves sortides. Si alguna família que no sigui membre de la Colla està interessat en participar en aquest taller, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com.

Fins dissabte!!

Aquest diumenge dia 7 de març estem convidats a la 16a Cursa Popular que organitza l’escola Ventós Mir

HOLA  COLLA!

Com ja us vàrem avançar,  aquest diumenge dia 7 l’Escola Ventosmir ens ha convidat a participar en les activitats que s’organitzen al voltant d’una cursa popular.

L’horari serà el següent:
10:30  Tots els que vinguin, directament a l’escola Ventosmir
11h qui vulgui pot participar a la cursa. Es tan sols d’ 1km
12:30  Després de l’entrega de premis Ballada de Gegants.
13:30-14h Fi de festa.

Els nostres nanos també poden participar a la cursa i als diferents tallers/paradetes d’entreteniment  que hi haurà.
Adverteixo que per tenir dorsal s’ha d’abonar 3€ i per participar als jocs cal comprar un cartró que et dona dret a jugar i que cal dur penjat. (A l’estil de la Xerinola que s’organitza per les festes de maig).

Gràcies.

Núria

Algunes imatges de la rua de Carnestoltes de la nostra ciutat!!

El més petit de tots i els nostres caps grossos van participar a la Rua de Carnaval!!. Ho vam passar molt bé: vam riure, cantar i ballar a la Plaça de la Vila!! Aquí teniu algunes imatges:

El més petit de tots i els Gegants de l’Escola Jungfrau

El grup de músics Funky l’Olla i el grup La Farandula de Badalona van animar la Rua

Els nens més grans de la Colla van portar el nostre Gegantó, i els més petits van compartir els capgrossos. Tots ho van fer molt bé!!

Trobareu algunes imatges més a l’enllaç:

http://picasaweb.google.com/lolaanglada.ampa/RuaDeCarnaval2010CollaDeGeganters#

Si no heu pogut acompanyar-nos aquest cop, atenció!!, preneu bona nota de les properes sortides previstes per aquest 2010!!!:

– 7 de març al matí:  visita a l’escola Ventos Mir que celebra la seva cursa infantil i popular

– 10 i 11 d’abril: participació a la Festa Medieval al Barri de Canyadó

– 23 d’abril a la tarda: agermanament Gegantona de l’escola Progrés

– Festes de Maig: Cercavila petita, 8 de maig Badagegants, Correfoc infantil i 11 de maig Passada de Sant Anastasi.

Properament us confirmarem horaris i dates.

Vine i fes-te soci de la Colla de Geganters el més petit de tots!!!!

Ens trobaras a l’adreça de correu:

geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com

Gràcies i fins aviat!!

Hola a tothom!

Des d’aquest racó del blog us vull desitjar a tots unes Bones Festes de Nadal.
A més avançar-vos que el proper gener arranquem temporada. Començarem amb una reunió per retrobar-nos, posar sobre la taula les darreres propostes,
fixar les dates de les sortides que aquest any comencen amb la rua de Carnestoltes  que s’organitza des de la biblioteca Can Casacuberta…..
El cas, estigueu pendents de la convocatòria que arribarà cap a mitjans de gener.
I ja sabeu que a través del Blog i del correu electrònic sempre podem estar en contacte.
Bon Nadal i Feliç 2010   (Uf! què fort que sona això de dos mil deu)

Núria

Cap de Colla d’Els més petits de tots

Si voleu formar part de la nostra colla, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com

La Colla de Geganters a les Festes de Maig: Ens ho hem passat pipa!!

Ahir la Colla de Geganters va fer la seva última actuació dins de les Festes de Maig a la trobada de Gegants de Faldilles Enlaire. Vam poder estrenar un nou ball, on la majoria de nens de la Colla hi van poder participar i ho van fer molt i molt bé.  Els nens estaven molt il·lusionats de poder ballar i portar els seus capgrossos i gegantons i crec que això es va notar a la seva actuació. Enhorabona a tots!

Des d’aquí volem animar a totes les famílies de l’escola a participar amb la Colla en futurs projectes.  El bon ambient i la gresca estan assegurades!. I perquè veieu que és veritat, aquí teniu un recull dels millors moments viscuts per la Colla en aquestes Festes de Maig: ens ho hem passat pipa!

cercavila maig 2009 011

A la Cercavila petita vam estrenar Drac,

roba i barrets nous!

cercavila maig 2009 026

El ball final a la Cercavila Petita va agradar molt!

Cercavila Sant Anastasi 2009 005

Ens van convidar a xocolata i coca a la Passada de Sant Anastasi

Cercavila Sant Anastasi 2009 014

La cercavila de la Passada va ser molt animada!

Cercavila Sant Anastasi 2009 015

i vam riure molt amb el refredat d’en Barretina!

Imagen 008

i en Faldilles Enlaire vam poder saludar a altres capgrossos

Imagen 011

i participar de la Festa amb un nou ball…els nens estaven ben il·lusionats! Enhorabona!

Més imatges a l’enllaç de picassa: http://picasaweb.google.com/lolaanglada.ampa/LaCollaDeGegantersALesFestesDeMaig2009

Fins l’any que ve, Festes de Maig!!

cercavila maig 2009 004

Hola a Tothom!

Agrair-vos el vostre recolzament, I és que tots estem disfrutant i a mesura que estem fent sortides tot va funcionant millor.

La canalla va ballar de manera esplèndida a la Plaça de la Vila el dia 9.

La Cercavila Petita va suposar l’estrena del nostre Drac i gràcies a l’esforç que han fet els seus constructors, la Silvia i el Sr Antonio i la seva modista , la Pepi, la nostra canalla més menuda es va lluir d’allò més.

I tot just això acaba de començar!

A més,  hi ha més projectes: fer un taller de tambors, trobades entre escoles, i perquè no… un gegant pels Papes i Mames?!?!?

Gràcies.  Núria (Cap de Colla)

Us recordem que aquest dissabte dia 16 de maig a les 16h participarem al Correfoc Infantil amb inici a la Plaça de la Vila seguit d’un recorregut pels carrers del centre de Badalona i amb final a la Rambla. Per aquest acte hi participarem acompanyats del nostre flamant nou Drac!, pel que demanem la participació de tota la canalla que hi vulgui assistir. Us hi esperem a tots!

Diumenge dia 17 de maig a les 18h no oblideu que els nostres Gegantons i capgrossos ballaran a Faldilles Enlaire, a la Plaça Font i Cussó.

Fins aviat!

Si voleu veure algunes imatges de les actuacions d’aquests dies, podeu accedir al nostre Àlbum a l’enllaç:

http://picasaweb.google.com/lolaanglada.ampa/LaCollaDeGegantersALesFestesDeMaig2009#

Actuacions previstes de la nostra Colla a les Festes de Maig 2009.

maig_09

Hola a tots,

Des de la Colla de Geganters “El més petit de tots” us volem convidar als diferents actes en què participarem dins de les Festes de Maig de la nostra ciutat  amb els nostres Gegantons i capgrossos. Esperem que hi assistiu tots!!:

Dissabte 9 de maig a les 12:00h: Cercavila Petita. Inici a la Rambla, davant del Dimoni.

La cercavila acabarà a la Plaça de l’Ajuntament, on ballaran tots els Gegants de les diferents Escoles participants. En acabar el ball dels gegants, la festa no s’acaba!: el grup d’animació YAKUMBA engrescarà a tots els participants.

Dilluns 11 de maig a les 18:ooh: Passada de Sant Anastasi.

El recorregut s’iniciarà a l’Esglèsia de Santa Maria fins el carrer de Sant Anastasi, on es farà la passada, una xocolatada i, de nou, un recorregut pels carrers de la nostra ciutat.

Diumenge 17 de maig a les 18:ooh: Faldilles Enlaire a la Plaça Font i Cussó.

Ballada dels Gegants de Badalona i dels Gegants de les Escoles!. El més petit de tots i la Margarida també hi ballaran!. No us ho podeu perdre!. I per si voleu conèixer els noms de tots els Gegants de la nostra ciutat, us convidem a que feu un tomb per la pàgina web de la Colla de Gegants de Badalona. Visiteu la seva galeria de gegants. Els trobareu a tots!

http://www.gegantsbadalonins.es/

Us adjuntem també el programa de les Festes de Maig 2009 amb tots els actes previstos per a aquest dies:

http://www.festesdemaig.cat/

Bones festes de maig!!

Actuació de la Colla de Geganters “El més petit de tots” a la Festa Medieval del Barri de Canyadó

colla-a-la-festa-medieval-006

Realment el temps va somriure aquest cap de setmana a la nostra Colla. La pluja anunciada per aquests dies no ens va visitar en cap de les dues sortides en que la Colla ha participat dins del marc de la Festa Medieval del Barri de Canyadó.

Dissabte a les 10.30h ens vam trobar tots davant del monument a Roca i Pi a la Rambla. La nostra Colla va participar amb la cuca i els nostres capgrossos: la Mariona, en Dimoniet i en Barretina. A més, també hi van participar els Gegants de les Escoles Jungfrau i Ventos Mir i un grup de percussió que ens va animar de valent durant tot el trajecte fin arribar a la Masia de Canyadó. L’organització de la cercavila va proporcionar aigua per a tots els nens i nenes que hi van participar…Agrair des d’aquí a tots els nens i a les seves famílies la seva participació: Ho vam fer d’allò més bé!!!

En arribar a la Masia de Can Canyadó, els Gegants van ballar per a tots els assistents ( que érem molts!).

Diumenge a les 18h la cuca de l’Escola i els seus capgrossos van iniciar de nou una cercavila, aquest cop pels carrers del Barri de Canyadó fins arribar a la plaça.

En breu us informarem de les properes sortides de la nostra Colla a les Festes de Maig de Badalona. Consulteu el nostre blog!. Us mantindrem informats!

Aquí teniu l’enllaç amb algunes imatges d’aquestes actuacions. Esperem que us agradin. I si teniu alguna fotografia que vulgueu que afegim, no dubteu a enviar-la a la nostra adreça de correu geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com

Accès a picasa:

http://picasaweb.google.es/lolaanglada.ampa/ActuacioDeLaCollaDeGegantesElMesPetitDeTotsALaFestaMedieval2009#

Fins molt aviat!!!

Properes actuacions de la Colla de Geganters “El més petit de tots”

La nostra Colla ha estat convidada a 2 festes de la nostra ciutat:  la Festa Medieval i les Festes de Maig. A continuació us detallem dies, hores i activitats on participarem a la Festa Medieval. En breu us informarem de les referents a les Festes de Maig.

No cal dir que TOTHOM està conviat a acompanyar als nostres gegantons i capgrossos a totes les actuacions. Us hi esperem!!!

  • Festa Medieval :

dissabte 18 d’abril


10:30 tots a la Rambla davant de l’escola del Mar.

11:00  Començarà el cercavila on participaran, a més dels nostres capgrossos i la cuca de l’Escola, els Gegants de les Escoles Ventosmir  i Jungfrau, tots ells acompanays de 2 grups de percusió per animar la cercavila. Si teniu la samarreta de la Colla, porteu-la, i així farem més goig!

12:30 Arribada a la Masia de Can Canyadó. Allà ens esperaran els Gegants de Badalona i també els nostres gegantons ” El més petit de tots” i la “Margarida” per començar la ballada.

diumenge 19 d’abril

17:30  Tots a l’escola. Perquè farem animació a la zona de la baixadeta abans de que actuin els diables.
Portarem la cuca i els caps grossos que faran una persecució a ritme dels timblas de Bufons del Toc.

18:00  començarà l’animació

18:30  Actuació de diables.

Fins molt aviat !!!!

Gegantó El més petit i capgrossos

Colla de Geganters “El més petit de tots”

El passat dijous dia 26 de febrer de 2009 va quedar constituïda la Colla Gegantera de l’Escola Lola Anglada de Badalona. El nom de la colla serà ” El més petit de tots”. En aquesta reunió es van redactar i aprovar els estatuts de la Colla on s’especifica la finalitat i els objectius de l’entitat i els membres de la Junta que la formen. A continuació podeu descarregar l’Acta de l’Assemblea constitutiva i els Estatuts de la Colla:

assemblea-constitutiva-colla-de-genganters

estatuts_colla_de_genganters1

A  més d’aquest espai web, la Colla també té adreça electrònica:

geganters.el.mes.petit.de.tots@gmail.com

on podreu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió.

La nostra Colla, tot i que legalment té una vida molt curta, ja ha participat de manera activa en diferents actes festius de la nostra ciutat. L’any passat vam voler col·laborar amb el Gegants de Badalona a la Festa Medieval que el mes d’abril va tenir lloc a la Masia de Can Canyadó, i també a les Festes de Maig, tant a la Cercavila Petita com al Badagegants. Aquest any 2009 ens han tornat a convidar a aquests actes i la nostra intenció és treballar plegats i preparar la nostra participació. Des d’aquest espai web us mantindrem informats de les activitats que durem a terme durant aquest curs. Sabem que els inicis sempre són difícils, però la bona experiència viscuda l’any passat i la il·lusió dels nens de portar els nostres Gegants i capgrossos ens dona forces per tirar endavant amb aquest nou projecte.Des d’aquí volem aprofitar per animar-vos a tots a participar amb la Colla ( tant sent membres actius com passius) a les properes actuacions.

ATENCIÓ, ARRENCA LA COLLA DE GEGANTERS “EL MÉS PETIT DE TOTS” !!!!!!

22 pensaments sobre “Colla de Geganters

  1. Hola Cèlia i Diego,

    Nosaltres també us trobem molt a faltar, no patiu que a la primera sortida que fem com a colla us aviso. Encara sou membres de la nostra colla encara que ara ja no sigueu els nostres alumnes. La colla és per tota la vida….
    Ja us avisaré de l’ obra de teatre!
    Petonets
    Mònica ( mestra de música )

  2. holaaaaa torno a ser aqui,comento molt a la web de la colla perque m’agrada estar en contacte amb vosaltres!! moltes felicitats al coleeee que per cert vaig estar present a la festa dels 80 anys!! que ja en són molts!!! en fi que alguns dies en concret dimecres i divendres vinc a l’hora de menjador al cole a veure els nens i nenes del cole.bueno el diego de sise també ha comentat aqui he!! bueno salutacions per a tothom!!!!!!!!! i petonss!!!!!!! i si ja sabeu l’obra que faran els de sisè per a nadal informeu-mes siusplau digueume el dia i la hora!!! que m’agradaria anar a veure’ls . petons a tots.

  3. hola el poc temps que vaig estar amb vosaltres m’ho vaig pasar molt be, espero que ens veiem aviat. m’ho passo molt be a l’institut

  4. Holaaaaaa collaaaaaa soc la cèlia ja soc a l’institut i segueixo pensant en la colla, espero poder veure-us algun dia amb alguna sortida i algun dia m’aproparé a l cole per a veure-us en fi molts recorda a tothom!!!!!

    ens veiem!!

  5. Hola torno a ser la Cèlia,que ara estem a vacances i ja m’he n’he anat de la colla que per cert m’ha fet moltissima pena anarme’n pero amb el temps aixo passa,be donç ser de la colla ve ser una experiència inolvidable per mi,la millor de totes

    records a tothom i records a l’escola!

  6. Hola,soc la Cèlia de sisè de la colla de gegants i recomano que us apunteu que us ho passareu genial.

    gràcies

  7. se propone quedar el próximo sabado dia 8 de junio en el parque de can solei alas 9h,9:30h,para dejar alli los coches con comidas y ensallar con los tambores antes de la cercavila Petita. Despues volver al Parc de Can Solei y alli comer q hay unas mesas y dejar los tambores en los coches para la salida del Badagegants.Se aceptan propuestas

  8. Hola Colla!!
    Os apuntais a una salida para celebrar el final de la temporada de la Colla de Geganters?.Seria pasar el dia fuera, a un merendero en plan butifarrada el domingo dia 20 de junio. Serian 20 euros por familia,se aceptan propuestas de merenderos.Animarossss

  9. Repetir ???? Vinga, quan quedem ????
    i….una altra proposta…què us sembla trobar-nos després de toooooooootes les festes per fer una botifarrada a la muntanya tots plegats ????
    si o si ?

  10. hola a tots nomes dir que al taller de tambors ens ho em pasat molt i molt be ,vam fer una merendola i els nens i nenas disfrutavan de cada estona ,fins la proxima trobada colla¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  11. Hola a tothom!
    Des d’aquest racó del blog us vull desitjar a tots unes Bones Festes de Nadal.
    A més avançar-vos que el proper gener arranquem temporada. Començarem amb una reunió per retrobar-nos, posar sobre la taula les darreres propostes,
    fixar les dates de les sortides que aquest any comencen amb la rua de Carnestoltes que s’organitza des de la biblioteca Can Casacuberta…..
    El cas, estigueu pendents de la convocatòria que arribarà cap a mitjans de gener.
    I ja sabeu que através del Blog i del correu electrònic sempre podem estar en contacte.
    Bon Nadal i Feliç 2010 (Uf! què fort que sona això de dos mil deu)
    Núria

  12. Hola a tothom!
    Primer de tot disculpar-me perquè us he tingut una mica abandonats, i és que entre exàmens , concerts, i el sisè de la Montserrat no dono a l’abast.
    Les festes de maig ja queden enrera i el dissabte 13 els geganters muntem paradeta a la festa de l’AMPA, sé que tothom s’hi està implicant i penso que pot ser un bon moment per recollir idees de cara els curs que ve. He vist els tambors, són fantàstics!!!
    Avuí he pogut mirar les fotografies amb un mica de calma i m’he emocionat.
    Només agrair la vostra implicació, ja que sense ella aquest projecte que va engegar la Mònica fa tres anys hauria caigut en un no res.
    Salut a tothom i ens veiem el dissabte 13!!!!!

  13. pareeeeesss tenim 2 tambors per la colla i projecte de fer mes a veure si fem una reunio per poder montar un taller de cara al septembre em de fer soroll que els nens so pasaran encara millor adeeeuuu

  14. Mai, fins aquestes Festes, havia tingut l’oportunitat de posar el meu cap dins d’un capgros en una Cercavila.
    Només us haig de dir que m’ho vaig passar de conya.
    Paressssssssssssssss…animeu-vos! els nostres fills s’ho mereixen tot i la seva felicitat està per damunt de qualsevol cosa, fins i tot, de fer el mico com vaig fer jo arrossegant el constipat de’n Barretina per la Cercavila. El que van riure, no té preu.
    Salut!

  15. Hola a Tothom!
    Agraïr-vos el vostre recolzament, I és que tots estem disfrutant i a mesura que estem fent sortides tot va funcionant millor. La canalla va ballar de manera esplèndida a la Plaça de la Vila el dia 9. La passada del Sant va suposar l’estrena del nostre Drac i gràcies a l’esforç que han fet els seus constructors, la Silvia i el Sr Antonio i la seva modista ,la Pepi, la nostra canalla més menuda es va lluir d’allò més. I tot just això acaba de començar!, hi ha més projectes: fer un taller de tambors, trobades entre escoles, i perquè no… un gegant pels Papes i Mames?!?!?
    Gràcies. Núria (Cap de Colla)

  16. Desprès de 10 anys vivint a l’extranger vaig sentir-me de nou a casa veient les meves filles en mig dels gegants i del calor de tanta gent; estic molt contenta de que les peques puguin conèixer les tradicions de la seva terra i veure l’emoció i la carona de la Carlotta la nit abans, mentre’s m’ajudava a preparar la samarreta i els pantalonets de la colla, ha sigut quelcom de meravellòs.GRÀCIES

  17. era la primra vegada que acompanyaven a la colla i ens ho hem pasat genial
    es molt divertit pels nens i a mes estan molt orgullosos del seus gegantons
    ¡¡¡¡¡¡felicitats colla !!!!!!! i fins aviat

  18. Avui ha estat la nostra primera trobada, i tota la family ens ho hem passat genial. Això ho hem de fer més gran, anim a tots!!

    Gisela P3 i familia

  19. Estic emocionada de veure que per fi el projecte de la colla gegantera es pot constituir i que l’escola té ja dos gegants esplendits i fets pels nens/es de l’escola. Ja que durant els cursos que vaig ser presidenta de l’Ampa es va estar parlant de poder fer-ho i ja és una realitat. Enhorabona. Tot arriba.
    Pili. Ara mestra de l’escola i mare també. I membre actiu de la colla.

Deixa un comentari