Casal d’estiu 2012: Què m’agradaria ser de gran?

Benvolgudes famílies,

Us presentem el casal d’estiu que us proposa l’AMPA de la nostra escola per aquest mes de juny i juliol: Què m’agradaria ser de gran?.

Aquest estiu treballarem els oficis, cada setmana somiarem que ens agradaria ser de grans i ens imaginarem fent de professors, metges, cuiners, jardiners, fusters, bombers, policies …..

  • ACTIVITATS: Cada setmana la organització del Casal prepararà una programació que presentarà els següents eixos centrals:
  • – TALLERS MANUALS: Orientats a decorar la sala del temps i preparar la disfressa de la setmana
  • ESPORTS: En funció de les edats treballar diferents activitats. Tenim material molt divers. Des de pistes de tennis i raquetes a material de circ i d’esgrima. Fins a les clàssiques pilotes de futbol i bàsquet.

*Aquest any treballarem amb el Círcol Católic de Bàsquet.

VIDEOS DIDÀCTICS I JOCS INTERACTIUS: Es tracta de fer servir recursos innovadors fins ara poc utilitzats en l’entorn dels casals. Farem servir ordinadors, projector i TV accedint a continguts web interactius.

Un cop a la setmana la pel·lícula serà en anglès.

DISFRESSA SETMANAL I FESTA GIMKANNA amb MÚSICA DELS DIVENDRES: Cada setmana els alumnes prepararan la seva disfressa relacionada amb l’ofici.

ACTIVITATS D’AIGUA: Amb cubells, globus … perfectes per combatre la calor. Imprescindible crema protectora del sol. Si els pares es descuiden nosaltres en tindrem

ANGLÈS: Per desenvolupar algunes de les activitats treballarem vocabulari en anglès.

REPÀS: Per aquelles famílies que ho desitgin obrim la possibilitat de que els nens realitzin quadern de repàs d’estiu amb un dels monitors.

Si voleu més informació respecte a excursions i altra informació d’interés feu clic aquí per descarregar el Dossier del Casal: DOSSIER PARES CASAL ESTIU LOLA 2012 i la butlleta d’inscripció amb els preus del Casal: BUTLLETA+CASALS12_LOLA[1]

Les dates del Casal són del 25 de juny al 27 de juliol del 2012 (5 setmanes).  Linici de les inscripcions serà a partir de dilluns dia 7 de maig. Aquesta és la presentació del Casal. La data de presentació del casal per a les famílies serà el 23 de maig a les 17.15h.

Aquest Casal l’organitza l’empresa Plataforma del Lleure.

Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s