Tu també ets l’AMPA

Bon dia famílies,

Saps que és una permanent de l’AMPA? és la reunió de coordinació que realitzen el conjunt de comissions de l’Ampa, tractem els diferents projectes, situacions i accions de forma conjunta, aconseguint un AMPA més sòlid i transversal.

L’assemblea General realitzada el passat mes Novembre, va crear i aprovar la Resolució de partició, en la que facilitar i motivar la participació de les famílies son dos dels valors i objectius presents en el dia a dia de l’AMPA. Podeu veure la Resolució en el següent enllaç: Resolució de participació

Tu també ets l’AMPA, per aquest motiu les permanents seran obertes a les famílies, et convidem a venir a la propera reunió permanent demà dimecres dia 13 de Desembre a les 19:30 a la biblioteca de l’escola.

L’ordre del dia serà, el sobrant d’extraescolars, xandalls i samarretes, l’aprovació de l’acta de l’assemblea General Ordinària (AGO), la nova web, entre d’altres.

Vine i col·labora, tu també ets l’AMPA!

Pròximament realitzarem una entrada amb tota la informació corresponent a l’AGO del passat mes de Novembre, pots veure mes informació en els documents adjunts al següent enllaç Documentació 2017

 

 

Deixa un comentari